Udskriv
  
  
  
  
  
  
  
  
  

dinTANDLÆGE sætter ekstra fokus på tandlægeskræk 
 
Tandlægeskræk er et stort problem for rigtig mange mennesker 
Hos dinTANDLÆGE tager vi tandlægeskræk alvorligt. Derfor skal du ikke føle dig flov, hvis du er utryg ved at sætte dig i stolen. Omkring 40 % af os får nemlig sug i maven og klamme håndflader ved tanken om et besøg hos tandlægen.  

For mange ender tandlægeskrækken i en ond cirkel, hvor både angsten og tandproblemerne bliver større og større, som tiden går. Resultatet kan være, at de spontane smil forsvinder og kyssene bliver færre.
 
Hos dinTANDLÆGE gør vi derfor meget ud af at uddanne vores personale, så der er en eller flere personer på klinikken, som specielt kan tage sig af patienter med tandlægeskræk. Og vi er naturligvis altid på forkant med de nyeste og bedste behandlingsmetoder.
 
Vi vil nemlig rigtigt gerne hjælpe de mennesker, der føler angst ved et besøg hos tandlægen. Vi tror på og ved – fra både undersøgelser og praksis – at forståelse, god tid og fuld accept af menneskers følelser er vejen frem.
 
Hos os starter et behandlingsforløb derfor altid med en dialog og en forundersøgelse, så vi sammen kan lægge en behandlingsplan, der tager udgangspunkt i din situation og dine forbehold.
 
Og du er naturligvis velkommen til at tage din søster, kæreste eller bedste ven med. Det er helt almindeligt og gør det ofte lettere at tage det første skridt.


Vi glæder os til at se dig.


7 gode råd mod tandlægeskræk:

Erkend din angst
Fortæl tandlægen, at du er utryg. Det er ikke flovt.

Tal med tandlægen om dine problemer
Vi tager dig og dine forbehold alvorligt!

Lav en aftale med tandlægen
Du har ret til at være med til at bestemme behandlingstempoet: Hvis I laver en aftale, inden du sætter dig i stolen, er tandlægen forberedt. Husk, at du kan bede tandlægen om pauser undervejs.

Sig fra, når det gør ondt
Selv om tandlægen er meget opmærksom, er du den eneste der ved, hvordan du har det, og ved, hvornår det gør ondt.

Sig ja til bedøvelse
Bed endelig om lokalbedøvelse, hvis du har brug for det. Vi er dygtige til at lægge smertefri bedøvelse bl.a. ved at overfladebedøve med en salve, før vi lægger den egentlige bedøvelse.
 
Tag en ven med
Du er altid velkommen til at have en ven/veninde eller ægtefælle med. Deres støtte kan være med til at give ekstra tryghed. 

Gå hyppigere til tandlæge
Det kan måske lyde lidt paradoksalt, at vi beder dig om at komme oftere, hvis du er utryg ved det. Men flere forebyggende besøg, hvor du blot får renset tænderne og bliver efterset, betyder, at risikoen, for at du vil behøve større behandlinger, falder markant. 

dinTANDLÆGE Møn, får kvalitetsstempel

 

Efter længere tids arbejde med kvalitetssikring, er dinTANDLÆGE Møn d. 12/10-2011 blevet ISO 9001 certificeret.

Baggrunden for ISO certificeringen, er et ønske om at sikre vores patienter en god og proffesionel behandling på klinikken. At være ISO certificeret, betyder i bund og grund, at man har dokumentation for at have styr på alle rutiner og arbejdsgange på klinikken - at man altid ved, hvad man gør og hvorfor. Det har givet os optimale muligheder for at sikre den bedste kvalitet i behandlingen af vore patienter.

Med vores ISO certificering har vi fået papir på, at vi lever op til nogle meget høje standarder, og det er en fordel både for os selv og for patienterne.
 

ISO 9001 certifikatet udstedes af Dansk Standard, som løbende kommer på kontrolbesøg, for at sikre, at hygiejnen og kvaliteten forbliver på det høje niveau, der er en forudsætning for at opnå og beholde certificeringen.

dinTANDLÆGE Møn er certificeret som nr. 51 blandt alle danske tandlægeklinikker. 41 af de certificerede klinikker i Danmark, er ligesom dinTANDLÆGE Møn, medlem af den landsdækkende kæde dinTANDLÆGE.

 

Din mund gør dig syg
 

Ny forskning: KOL, diabetes, hjertesygdom og leddegigt er blandt de sygdomme, som ’trigges’ eller forværres af bakterier fra munden.
 


Bakterier fra din mund kan bringe din sundhed i alvorlig fare. De kan være en medvirkende årsag til eller forværre hjerte-kar-sygdom, hjernebetændelse, leddegigt og diabetes, og helt ny forskning viser, at der også er en sammenhæng med den meget frygtede lungesygdom KOL.

Læs hele artiklen fra BT herVisdomstænder kan levere stamceller

Japansk forskergruppe har offentliggjort resultater der viser, at stamceller i fremtiden kan hentes fra visdomstænder i stedet for som nu, i knoglemarv. Læs hele artiklen i Jyllansposten her.