Udskriv
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Kosmetisk tandregulering uanset alder


Anette Stangegård, dinTANDLÆGE Møn er i juni 2013 blevet certificeret som behandler med LiteWire tandreguleringsystemet.

Det er aldrig for sent at rette sine tænder. 
Tandregulering er ikke kun for børn og unge. Mange voksne vælger i dag at få rettet deres tænder, og det er der flere gode grunde til:

Sundhed:
Skæve og trangstillede fortænder bliver ofte abnormt slidt, hvilket betyder, at du mister din tandemalje. Desuden kan det være svært at holde ordentligt rent mellem tænderne, hvilket øger risikoen for kronisk tandkødsbetændelse, som igen kan føre til parodontose hos nogle.

Kosmetisk tandregulering med LiteWire kan hjælpe dig til at opnå et pænere og mere attraktivt smil, der samtidig gør det nemmere, at opretholde en sund mund.
 
Udseende:
Kosmetisk tandregulering kan hjælpe dig af med skæve fortænder eller mellemrum, der måske er blevet tiltagende værre gennem flere år.

Et attraktivt smil udstråler sundhed, overskud og kan være med til at styrke dit selvværd.

Fordele ved LiteWire:
Behandling med LiteWire er fokuseret på de forreste tænder, som du smiler med. Dine kindtænder og dit sammenbid vil derfor ikke ændre sig i større grad. Af samme grund varer behandlingen kun ganske få måneder - i modsætning til almindelig tandregulering, der kan tage op til flere år.

Til forskel fra normale "togskinner" i metal, består LiteWire af tandfarvede komponenter, der kombinerer høj æstetik med den veldokumenterede effekt af fast apperatur. Det betyder, at du er garanteret synlige resultater på kort tid, uden at ændre din livsstil. Til forskel fra andre tandbøjler, vil din udtale være næsten perfekt, og du behøver ikke bekymre dig om, at skulle tage bøjlen ud når du spiser