Udskriv
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   
biomet3i  
Biomet 3I fremstiller Tandimplantater i meget høj kvalitet. Læs mere om behandlingen med Tandimplantater her
   
Privathospitalet Møn   din TANDLÆGE Møn er beliggende i samme bygninger som Privathospitalet, og benytter operationslokaler ved behandlinger i fuld narkose.
Narkosekompagniet   Hans Kristian Lauritzen fra Narkosekompagniet, er fast narkoselæge ved behandlinger i fuld narkose. Du kan læse mere om Narkosekompagniet her.
dinTANDLÆGE   Vi er medlem af den landsdækkende kæde dinTANDLÆGE. Du kan læse mere om kæden her. Som patient på en dinTANDLÆGE klinik, er du altid velkommen på en af kædens øvrige klinikker, hvis du pludselig får behov for akut tandlægehjælp.
Få råd til et godt tandsæt  Gennem et samarbejde mellem kæden dinTANDLÆGE og SparXpres kan vi tilbyde dig mulighed for finansiering af tandbehandling over en længere periode.
Du kan læse mere om mulighederne for finansiering og finde ansøgningsskemaer her.
Tandpinevagt  
Region Sjælland:

Nr. Alslev Klinikken, Guldborgsund Tandpleje, Nørre Alslev Parkvej 12, 4840 Nr. Alslev.
Akut tandlægehjælp, telefon 29 60 01 11
Der rettes telefonisk henvendelse i tidsrummet kl. 9.30 til kl. 11.30, mens klinikkernes åbningstider er kl. 10.00 til 12.00 på lørdage, søn- og helligdage, jule- og nytårsaftensdag.
Vagten tilbyder akut tandlægehjælp til voksne og børn i form af smertebehandling og behandling i forbindelse med tandpiner, mindre tandskader, tabte fyldninger mv.

Behandling af børn under 18 år betales af bopælskommunen. Voksne opkræves kontant betaling. Der er forhøjede weekendtakster svarende til normalt minimum 800 kr. om lørdagen og 1.100 kr. om søndagen. Den nøjagtige pris afhænger af, hvilken behandling der finder sted. 

For øvrige tandpinevagter i Danmark se
Din Tandlægevagt >> tandlægeforeningen.dk